Cumpărați o casă acum și transformați-o într-o proprietate de închiriat. Următorul pas este să programați o întâlnire pentru a vă întâlni cu agentul imobiliar pentru a discuta avantajele și dezavantajele fiecărei case.

Când sunteți gata să vă mutați în casa visurilor dumneavoastră, contactați-ne și ne vom ocupa de restul. Oferim o varietate de planuri de plată pentru case la cheie oferite de constructori și create pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.

Proprietăți cu plata în avans

De asemenea, este o idee bună să discutați cu agentul imobiliar despre prețul și locația caselor. Cumpărați o casă în Targoviste Dâmbovița România cu AMS GrandHouse, hai să vorbim despre visele tale. Suntem bucuroși să discutăm ideile dumneavoastră și să vă ajutăm să găsiți casa perfectă.

Agenția imobiliară cunoaște piața pe care încercați să o achiziționați și vă poate spune dacă o casă are un preț corect în intervalul dvs. de preț. Nu cumpărați doar o casă, ci o investiție pentru viitorul dumneavoastră. Vedeți casele noastre de vânzare și sunați-ne astăzi!

Veți putea vedea casele personal, astfel încât agentul imobiliar vă poate răspunde la orice întrebări pe care le-ați putea avea despre case și despre tranzacție. Agenția imobiliară vă poate arăta, de asemenea, casele apropiate de dvs. și unele care nu sunt. Este o idee bună să aveți o listă de întrebări înainte de a vă întâlni cu agentul imobiliar, astfel încât să puteți fi pregătiți să răspundeți la orice întrebări la care se poate gândi agentul imobiliar. Nu doriți să pierdeți timp cu case care nu sunt opțiuni bune.

După ce ați examinat casele cu agentul imobiliar, sunteți gata să luați o decizie. Amintiți-vă, agentul imobiliar lucrează pentru dvs. și numai pentru dvs., așa că el sau ea are dreptul să stabilească care va fi cea mai bună opțiune. Agenția imobiliară își va asuma cea mai mare parte a riscului achiziționând case care sunt aproape de dvs. în ceea ce privește prețul și locația, astfel încât există o presiune mai mică asupra dvs. pentru a găsi cea mai bună opțiune. Când agentul imobiliar vă arată case apropiate de dorința dvs., veți dori să aveți o idee bună despre ceea ce vor oferi, astfel încât să nu alegeți ceva pe care îl veți regreta.

Agenția imobiliară Ams Grand House din județul Dambovita vă va ajuta să cumpărați casa care se află în gama dvs. de preț, locație și stil. Programul “Prima casă” se aplică în condiții de garanție mai flexibile. Luați legătura cu dezvoltatorii imobiliari din Dâmbovița cu care doriți să lucrați.