Cum sa oferi inelul iubitei tale: inelul de promisiune si cel de logodna

Esti preocupat despre cum sa ii oferi prietenei tale un inel promisiune? Doresti sa ii oferi inelul in asa fel incat ea sa te aprecieze mai mult?

Ce este un inel promisiune?

Atentie! Dupa inelul de logodna va trebui sa alegeti o pereche de verighete.
Pentru asta va recomandam unul dintre cei mai buni producatori de verighete din europa de est si anume ATCOM, singura fabrica de verighetele 100% romaneasca care dispune de tehnologie germana de ultima ora!

Un inel promisiune este un simbol, un semn care arata devotatiunea intre doua persoane. Inelul promisiune este primul cadou care atesta o relatie serioasa in evolutia sa. Uneori schimbul intre doua persoane de inele promisiune semnifica devotamentul reciproc dar este departe inca de dragostea adevarata. Este un precursor al unei perechi de verighete de aur.

Un inel promisiune poate avea urmatoarele scopuri, intelesuri : “Promit ca te voi iubi intotdeauna”, “Promit sa iti fiu credincios”, “Promit sa iti fiu prieten pentru totdeauna”, “Promit sa ma marit candva cu tine”, “Sunt foarte serios in ceea ce te priveste”. Tine mai mult de o intentie initiala decat de dragoste adevarata, implinita.

Diferenta intre inelul de logodna sic el promisiune

Este important de stiut si ca este o diferenta clara intre un inel promisiune si un inel de logodna. Principala diferenta este ca inelul promisiune este daruit cu intelesul ca acesta va fi inlocuit in viitor de un inel de logodna si in final de inelul de casatorie (asta daca va fi sa se casatoreasca) .

Inelul de promisiune vine intotdeauna cu un design modest si cu un pret destul de diferit de pretul unui unic inel de logodna.

O intrebare pe care trebuie sa ti-o pui vizavi de acest subiect este: pe ce deget purtam inelul de promisiune? Si care este semnificatia pozitiei in care purtam inelul de promisiune?

Daca daruiesti iubitei tale un inel de promisiune cu intentia de a te logodi si casatori cu ea in viitor, atunci inelul este purtat traditional pe al treilea deget de la mana stanga. Daca daruiesti inelul de promisiune cuiva cu care nu vrei sa te casatoresti, inelul poate fi purtat pe un deget oarecare de la mana dreapta. Motivul pentru care inelul este purtat la mana dreapta este de a evita vreo confuzie si de a face clar lumii situatia ca persoana inca nu este logodita. Unii prefera sa poarte inelul promisiune pe degetul inelar de la mana dreapta pentru a face lumii cunoscut faptul ca perechea de indragostiti inca nu este logodita.

Iata niste moduri creative de a darui cuiva apropiat inimii tale un inel de casatorie pentru a nu fi pus in postura de a da impresia ca esti un iubit plictisitor si lipsit de imaginatie.

Daca doresti sa vezi mai multe modele de inele de logodna si modele de verighete poti cauta pe siteul magazinuldeverighete.ro.

Moduri inedite de a darui inelul de logodna

Incearca sa ii daruiesti inelul in asa fel incat ea sa isi aduca aminte mereu in cursul vietii de acest eveniment minunat.

– du-o intr-o calatorie de cautare de comori, creand un fel de harta care o va ghida catre inel. Trimite-i harta printr-un prieten sau printr-un curier, asa incat sa fii sigur ca va ajunge la ea. Evita indiciile prea complicate, pentru ca ea sa nu devina plictisita sau obosita. Asigura-te ca harta sa contina locuri cunoscute pentru romantismul lor sau locuri care va aduc aminte de pasii relatiei voastre : un parc frumos, o plaja, restaurantul preferat, monumente, statui.

– impacheteaza inelul in ceva cu totul surprinzator. Poti crea scenarii pline de suspans pentru ca ea sa aiba o surpriza neasteptata. De exemplu pune-o serios sa iti gateasca ceva si ascunde inelul intr-o cutie de chibrituri sau ofera-i cutia unui obiect banal drept cadou dar in cutie pune inelul.

– serveste-i micul dejun la pat impreuna cu inelul promisiune.

– trimite pe cineva special care sa ii inmaneze inelul. Daca ai un animal pe care reusesti sa il dresezi foarte bine, poti trimite acel animal cu inelul catre ea. Sau poti trimite pe cineva la care nu se asteapta ca ar avea legatura cu cererea in casatorie, cum ar fi seful ei de la servici.

– foloseste cantece si poeme. O idee ar fi sa ii daruiesti o carte de poezii pe care sa le cititi impreuna si sa decupezi cartea pe la a cincea pagina si sa pui acolo inelul.

– ascunde inelul intr-un pahar cu vin. Ai grija sa nu il inghita.

– alege pe cineva care sa iti inmaneze inelul de fata cu ea pentru ca tu sa i-l daruiesti. De exemplu, mergi cu ea la premiera unui film si vorbeste cu regizorul sau cu un actor din filmul respectiv sa aduca inelul si sa ii spuna surpriza de fata cu tine iar tu vei lua inelul de la el si il vei darui ei.

– tine inelul in interiorul altui cadou, pentru ca ea sa se bucure de doua ori.

– foloseste multa ciocolata.

– foloseste flori.

Mult succes !