Top 6 proceduri estetice

În ultimii 10 – 20 de ani, s-au înregistrat numeroase progrese în lumea estetică. Beneficiile sunt acum bine recunoscute, iar accesibilitatea tratamentelor le face constant căutate.

Există o varietate de tratamente oferite în zilele noastre – dacă intri într-un cabinet de estetică pentru a-ți netezi câteva riduri de pe față, vei descoperi că opțiunile sunt atât de multe încât poate fi greu de decis! Totuși, există doar câteva dintre acestea care sunt populare în rândul pacienților.Considerăm că următoarele sunt primele 5 cele mai căutate în prezent.

Peelinguri chimice

Peelingurile chimice sunt o modalitate simplă, neinvazivă de a îmbunătăți tonusul și textura pielii. Este adesea recomandat ca tratament pentru acneea greu de tratat (și cicatrici acneice), pete hepatice și pistrui. Procedura este destul de simplă, iar rezultatele sunt destul de bune și depind de tipul de peeling al pielii. Peelingurile mai profunde pot dura mai mult până se vindecă, iar pacienții pot dezvolta iritații în acest timp. În ciuda acestui fapt, rămâne încă un tratament căutat, cu o creștere de 15,5% observată între 2011 și 2012 a numărului de pacienți care solicită acest tratament.

Microdermabraziunea

Întinerește pielea ușor și este utilă în gestionarea cicatricilor pielii și a leziunilor solare. Reduce aspectul vergeturilor și pigmentarea pielii. Procedura este destul de simplă și implică rularea blândă a unui dispozitiv care are o serie de micro-cristale pe suprafața pielii. Îndepărtează ușor celulele moarte și oferă pielii un aspect revigorat și reîntinerit.

Epilarea cu laser

Această procedură simplă îndepărtează părul fin folosind un laser. Laserul este direcționat către rădăcina fiecărui folicul de păr nedorit, iar acest lucru distruge pigmentul de melanină care stimulează în mod normal creșterea părului.

Filler dermice (acid hialuronic)

Odată cu apariția fillerelor dermice cu acidul hialuronic, tratamentele au devenit mult mai sigure și rezultatele pentru buze, față și corp sunt foarte impresionante.

Injecții cu Botox

Cu siguranță, „Big Daddy” al tuturor procedurilor estetice, în opinia noastră. Botoxul a devenit mult mai popular în ultimii 5 ani, iar tratamentul este mult mai ieftin decât o intervenție chirurgicală plastică. Tratamentele cu botox efectuate pe an au crescut cu aproape 900% din 2000! Și puteți chiar să faceți tratamentul în pauza de prânz – este atât de ușor de terminat. Dar asigurați-vă că este făcut de cineva care este certificat și are experiență – rezultatele vor fi mult mai bune! Toxina își face magia prin blocarea terminațiilor nervoase ale pielii și permite tonului pielii să fie îmbunătățit în mod dramatic. Dacă sunteți în căutarea unui look mai tânăr, atunci botoxul este ceea ce căutați!

Sculptarea corpului

Pacienții se îngrămădesc la spa-urile medicale și la medicii esteticieni pentru sculptarea corpului. Deși această tehnică nu înlocuiește o dietă sănătoasă și exercițiile fizice, procedurile de sculptură corporală ajută pacienții să ajungă la aspectul fizic dorit. Sculptarea corpului poate include remodelarea părților corpului (fese), reducerea celulitei și conturul mușchilor pentru a-i defini mai bine. Aceste tratamente sunt accesibile, non-invazive și sunt efectuate rapid.